Avís Legal i Política de Privacitat | Cookies | Condicions generals i de contractació | Enviaments | FAQs

FAQs

Preguntes freqüents

– PRODUCTE I STOCK

Informació sobre el producte.

Podràs consultar la informació sobre la composició dels nostres productes i descarregar la guia de talles a la pàgina de cada producte. No obstant això, si encara tens dubtes i vols més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres i intentarem aclarir el teu dubte de seguida.

Tornareu a tenir existències d’un producte?

Alguns dels nostres productes són edicions limitades, i quan s’esgota l’estoc, no tornem a tenir existències. En altres casos, anem produint noves existències quan el producte està esgotat. Si vols saber si un producte que està actualment esgotat tornarà a tenir existències, pots contactar amb nosaltres i el nostre equip d’atenció al client t’ho confirmarà.
La millor manera d’assegurar-se que no perds l’oportunitat de comprar edicions limitades i signades és donar-te d’alta a la nostra newsletter.

– SUPORT TÈCNIC

Com puc donar-me de baixa dels vostres correus electrònics?

Si no desitges seguir rebent els nostres correus electrònics de màrqueting, sempre pots donar-te de baixa fent servir l’enllaç que trobaràs al final dels nostres newsletters. També pots contactar amb nosaltres i t’ajudarem a actualitzar la teva subscripció.

Quan s’envien i es cobren els productes en PRE-VENDA?

En els productes que s’adquireixen en pre-venda s’indica la data de sortida del producte a la descripció de la mateixa.
Els enviaments no compleixen amb els estàndards d’enviaments que s’indiquen més avall.
Si es realitza una comanda de més d’un producte, i aquest té un producte en pre-venda, s’envia tot junt en la data indicada a l’esmentat producte. En cap cas s’envia per separat.
Els pagaments de les comandes PREVENDA s’abonen en el moment de la compra.

Hauré de pagar impostos de duanes?

Les polítiques de duanes i els impostos de duanes varien molt d’un territori a un altre. Si realitzes una comanda a la nostra botiga des de fora d’Espanya, el cost de duanes i impostos els haurà d’assumir el mateix client.
Si vols més informació respecte a aquests possibles costos, suggerim que et posis en contacte amb la teva oficina local de duanes.

La meva comanda encara no ha arribat.

La teva comanda no ha arribat el dia esperat? Som aquí per ajudar-te. Contacta amb nosaltres a botiga@somrobaestesa.com i revisarem l’estat de la teva comanda.

– DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENTS

Vull retornar un producte.

Primer de tot contacta amb nosaltres per ajudar-te a gestionar aquest tràmit.

En el cas que l’article estigui en el seu estat original i no hagin passat més de 28 dies des que ho vas rebre, acceptarem la teva devolució i processarem a un reemborsament total de l’article i mètode de pagament original.

L’equip d’atenció a client et facilitarà un codi que hauràs d’adjuntar dins el paquet de tornada.

Envia’ns pel teu compte la comanda, i un cop el rebem al nostre magatzem, et retornarem l’import total de la teva comanda.

RECOMANACIÓ: demana el codi de seguiment de l’agència que utilitzis, aquest enviament està sota la teva responsabilitat.

Els reemborsaments es realitzen a la mateixa targeta amb la qual es va pagar el producte

demanat, i es poden demorar fins a 3 dies laborables.

Has de fer-nos arribar la teva comanda a:

Folkcalentó

Pl. Sants 7 13-2

08028 Barcelona

Vull cancel·lar una comanda que encara no m’ha arribat.

Primer de tot contacta amb nosaltres per ajudar-te a gestionar aquest tràmit.
• En el cas que la comanda encara no hagi sortit del nostre magatzem, es reemborsarà l’import total de la comanda.
• En el cas que ja hagi sortit, en rebre el paquet hauràs de rebutjar-lo i quan ens arribi a les nostres instal·lacions procedirem a fer el reemborsament del total menys del cost d’enviament per assumir els costos de devolució. 
Els reemborsaments es realitzen a la mateixa targeta amb la qual es va pagar la comanda, i es poden demorar fins a 3 dies laborables. 

Vull canviar de talla.

En el cas que vulguis fer un canvi de talla, primer de tot contacta amb nosaltres per ajudar-te a gestionar aquest tràmit, a més de comprovar que disposem de la talla a canviar. 

En el cas que aquesta talla desitjada no la tinguem disponible, podràs sol·licitar la devolució de la comanda en qüestió. 

L’equip d’atenció a client et facilitarà un codi que hauràs d’adjuntar dins el paquet de tornada. 

Envia’ns pel teu compte la comanda, i un cop el rebem al nostre magatzem, et retornarem l’import total de la teva comanda. 

RECOMANACIÓ: demana el codi de seguiment de l’agència que utilitzis, aquest enviament està sota la teva responsabilitat. 

Un cop ens arribi el producte, procedirem a enviar la talla desitjada.

Has de fer-nos arribar la teva comanda a: 

Folkcalentó

Pl. Sants 7 13-2

08028 Barcelona

Hi ha un problema amb la meva comanda.

Sempre fem el major esforç perquè el teu producte t’arribi en un estat perfecte. De tant en tant pot passar que rebis un producte erroni, defectuós o que la teva comanda sigui danyada en trànsit. Si és el cas, volem resoldre el problema immediatament. Si us plau, contacta amb nosaltres a botiga@somrobaestesa.com, confirmant el teu número de comanda i el problema i t’ajudarem a resoldre el problema com més aviat millor.

– PAGAMENT

Quins mètodes de pagament oferiu per pagar la meva comanda? 

• Targeta de crèdit 
No acceptem contra reemborsament ni transferències bancàries. Sempre estem obertes a suggeriments per millorar el nostre servei. Si no trobes el teu mètode de pagament preferit a la nostra botiga, si us plau, contacta amb nosaltres i passarem el teu suggeriment al nostre equip tècnic.

És segur fer una comanda en línia?

Folkcalentó S.L pren la seguretat de les teves dades personals molt seriosament. Utilitzem la tecnologia estàndard industrial de capa de connexió segura (SSL) per permetre la codificació de la teva informació sensible, i utilitzem les eines més segures de pagament a les nostres botigues en línia. En el cas improbable que la teva targeta hagi sigut usada de manera fraudulenta, hauràs d’informar de l’incident immediatament al teu banc o emissor de targeta per la teva protecció i seguretat.